Cariere

     Dacă vă doriți cu adevărat să fiți profesor sau profesoară de limba engleză, dacă vă place să lucrați cu copiii și să transmiteți din cunoștințele dumneavoastră generațiilor mai tinere, dacă vreți să fiți respectat(ă) și răsplătit(ă) pentru statutul dumneavoastră, atunci ați ajuns în locul potrivit.

     The House of English este o familie care crește în fiecare an. Primim oricând CV-uri la adresa office@thoe.ro de la cei care vor să ni se alăture. Câteva lucruri, însă, ar trebui reținute pentru a candida cu șanse reale la un post de profesor la The House of English. Nu ne place să vindem iluzii și nici să facem compromisuri în privința calităților umane ale celor care vor să îndrume destinele unor copii.

     În primul rând vă trebuie cunoștințe foarte bune de limba engleză. Asta se va stabili în urma unui interviu, nu pe baza diplomelor obținute. La The House of English credem foarte puțin în diplome și foarte mult în oameni.

     Mai este nevoie de disponibilitatea de a învăța metodele The House of English și de a dovedi că acestea au fost însușite. Timp de patru săptămâni veți asista la orele ținute de profesorii The House of English și veți preda sub îndrumarea celor doi fondatori. La sfârșitul perioadei de instruire veți avea la dispoziție o oră întreagă să dovediți că vreți să intrați în familia noastră.

După aceea începe o frumoasă poveste…

The House of English