Despre noi

De ce The House of English (Casa de Engleză)?

      Pentru că de 15 ani predăm limba engleză ca la ea acasă. Pentru că tratăm cu seriozitate toate aspectele învățării unei limbi străine, nu doar gramatica. Avem module speciale de ascultare, vorbire, pronunție, citire, scriere și … jocuri și teste pe calculator, telefon sau tabletă. Pentru că elevii noștri învață sa comunice fluent în limba engleză și au rezultate excelente la toate testele internaționale. Pentru că elevii noștri învață limba engleză cu bucurie.

Ce este The House of English?

      Este un centru de limba engleză după modelul cramschool-urilor din Taiwan, îmbunătățit cu ingeniozitate românească.

Ce este Taiwan?

      Este o forță economică din Asia de Sud-Est cu unul dintre cele mai eficiente sisteme de învățământ din lume: locul 4 la testele internaționale PISA.

De cine a fost înființată The House of English?

      Luați în ordine alfabetică, Andone Dorian și Mardar Iulian, doi profesori de limba engleză cu studii de specialitate de lunga durată și masterat, din Galați, sunt cei care au avut curajul și energia necesare pentru a face un vis să devină realitate.

Cine sunt cei doi fondatori?

      Luați în ordine invers alfabetică, Mardar Iulian și Andone Dorian au, împreună, 11 (unsprezece) ani de experiență în performantul sistem de învățământ Taiwanez. Fără a nominaliza, spunem că Teacher Julian și Teacher Dorian, așa cum erau ei cunoscuți în țara asiatică, au predat atât la școli generale cât și la licee, având funcții de conducere și statut de consultanți de specialitate pe probleme de învățământ pentru una dintre cele mai mari agenții Taiwanezo-Canadiene de profesori. Faptul că au fost numiți în respectivele funcții peste profesori de limba engleză nativi, adică născuți, crescuți și educați în Anglia, S.U.A. și Canada, spune mult.

Ce experiență au cei doi în Romania?

      Înainte de a pleca din țară, cei doi profesori aveau deja, împreună, 8 ani de experiență la catedră în Romania, la toate nivelurile: scoală generală, liceu, colegiu național și universitate. După întoarcerea din Taiwan, este înființat centrul de limba engleză The House of English care, în scurt timp, este recunoscut ca fiind vârful de lance al învățământului alternativ, lucru confirmat de colaborarea The House of English cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați în ceea ce privește metodele alternative de predare a limbii engleze.

Ce experiență au ceilalți profesori de la The House of English?

      Au cea mai buna experiență posibilă: The House of English! Profesorii noștri au fost antrenați exclusiv la noi sub îndrumarea celor doi fondatori. Pentru că The House of English este o familie, ultimul venit este instruit de fondatori  și „dădăcit” de profesorii care deja au căpătat experiență.

Cât de buni sunt profesorii ne-fondatori?

      Sunt la fel de buni ca profesorii fondatori, cu șanse reale de a deveni mai buni. Fiecare dintre profesorii de la The House of English au fost selectați cu atenție și au trecut prin cursuri intensive de psiho-pedagogie și metodologie, finalizate prin examen teoretic și practic. Mulți au venit, doar cei buni au rămas. Doar diploma de absolvire a studiilor nu te face profesor. Calitatea umană de excepție și chemarea către profesie sunt cele care fac diferența la noi.

Ce materiale didactice folosește The House of English?

      Materialele didactice sunt variate și, în general, de producție proprie, accentul punându-se pe conversația în limba engleză. Gramatica și vocabularul, cele două mari componente ale oricărei limbi vorbite pe aceasta planetă, se predau prin conversație și jocuri distractive, mai ales la cei mici.

E bine de știut:

      la The House of English elevii învață comunicarea corectă în limba engleză;

      la The House of English se predă limba engleză așa cum nu se predă în niciun alt loc;

      la The House of English nu se plătește cu ora, ci se plătește un curs de 10 luni, în 9 rate, sau parte a cursului pentru cei care se înscriu după începerea școlii;

      noi predăm limba engleză la toate nivelurile, de la grădiniță și până la nivelul academic.

IMPORTANT!

      Elevii The House of English au, într-o proporție covârșitoare, rezultate extraordinare la examenele de admitere în clasele bilingve ale unor colegii de prestigiu din Galați, și la alte examene și concursuri, fără ca noi sa ne fi făcut un scop din așa ceva. Rezultatele respective sunt urmarea firească a unor metode deosebite și a unor eforturi făcute cu entuziasm și plăcere atât de elevi, cât și de profesori.

      De asemenea, e bine de știut că la The House of English NU se percep taxe suplimentare pentru manualele de citire, fonetică sau gramatică, dicționarele ilustrate sau consumabilele cu care lucram, ele fiind materiale de producție proprie adaptate nivelului grupei de elevi, pe care ne-am gândit să le dăm gratuit elevilor noștri. Conturile online în care elevii își pot recapitula permanent materialele studiate sunt, de asemenea, gratuite.

Cum mă înscriu la The House of English?

      Ne puteți suna la unul dintre următoarele numere de telefon:

      Galați: 0769210756