Step Into the Future

Dragi părinți și copii,

     A venit momentul să pășim în viitor! Școala de vară The House of English 2020 (Step Into the Future – Pășește în viitor) este un prim pas spre ceea ce ar putea fi școala de mâine.

     În cei 12 ani de existență ai The House of English am creat mii de fișe de lucru, sute de cartonașe cu imagini, zeci de jocuri pentru calculator, cinci cărți de citire, o carte de fonetică și o aplicație pentru platforma Android - Talking Dictionary - Dicționarul Vorbitor https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thoe.thoeqr (Prietenii știu de ce) . Acum, putem spune că suntem răsplătiți din nou pentru munca noastră: toate aceste materiale sunt la câteva click-uri distanță.

     Tehnologia îți poate fi prietenă, dacă știi să o folosești. Profesorii noștri s-au așezat confortabil în fața calculatorului și sunt gata să vă ofere o felie de viitor.

     Așadar, de pe plajele însorite ale Greciei, din confortul all-inclusive al Bulgariei, din frumoșii munți ai României, sau de oriunde te-ai afla, te așteptăm cu drag la orele de engleză. Acum nu mai ai niciun motiv să lipsești. Prezența fizică într-un spațiu dedicat este importantă, dar învățarea este, totuși, un proces mental.

Iată seriile acestei veri:

Seria 1 : 22 iunie – 3 iulie

Seria 2 : 6 iulie – 17 iulie

Seria 3 : 20 iulie – 31 iulie

Seria 4: 3 august – 14 august

Seria 5: 17 august – 28 august

Înscrierile se pot face la

0755746399 – Teacher Dorian (Orange)

0731074213 – Teacher Iulian (Vodafone)

 

     Pentru a nu solicita periculos ochii copiilor, elevii de grădiniță și clasele I-IV vor petrece doar 50 de minute pe ședință (patru ședințe pe serie) și nu 100, cum a fost în ediția 2019, când engleza nu era pe ecran. Vă puteți înscrie copilul la oricâte serii doriți pentru că materialele studiate sunt diferite pentru fiecare serie. Orarul fiecărei serii va fi stabilit în funcție de programul dumneavoastră, ca de obicei.

     Pentru elevii mai mari, avem varianta de opt ore de curs pe serie, grupate în ședințe de 100 de minute (patru ședințe în două săptămâni).

     Continuați să învățați. Viitorul a început deja!